Nasıl yardımcı olabiliriz?
Menu
SEPETİNİZ

Era 111 Di-Panzer Mbartës I Njollave Të Rënda 20 Lt

Era 111 Di-Panzer Mbartës I Njollave Të Rënda 20 Lt
Era 111 Di-Panzer Mbartës I Njollave Të Rënda 20 Lt
Era 111 Di-Panzer Mbartës I Njollave Të Rënda 20 Lt
Era 111 Di-Panzer Mbartës I Njollave Të Rënda 20 Lt
Era 111 Di-Panzer Mbartës I Njollave Të Rënda 20 Lt
Era 111 Di-Panzer Mbartës I Njollave Të Rënda 20 Lt
Bestsellerët
Era 111 Di-Panzer Mbartës I Njollave Të Rënda 20 Lt
Era 111 Di-Panzer Mbartës I Njollave Të Rënda 20 Lt
Era 111 Di-Panzer Mbartës I Njollave Të Rënda 20 Lt
Era 111 Di-Panzer Mbartës I Njollave Të Rënda 20 Lt
Era 111 Di-Panzer Mbartës I Njollave Të Rënda 20 Lt
Era 111 Di-Panzer Mbartës I Njollave Të Rënda 20 Lt
Era 111 Di-Panzer Mbartës I Njollave Të Rënda 20 Lt
Karakterıstıkat Që E Bëjnë Atë Të Përsosur
Dallimet Që Bien Në Sy Efekt i shkëlqyer në Shaggy, Bamboo, Nepal, Viscose, Tapet Lesh dhe Qilima të tjera të specializuara
Lloji I Përdorimit Industriale
Performanca Qëndrueshmëri E Lartë
Vendi I Përdorimit Ndërmarrjet profesionale Të Larjes Së Qilimave
Vendi I Prodhimit ITOB Organize Sanayi Bolgesi / Izmir / Turkey
2.484,00 ₺
Vergiler Hariç: 2.070,00 ₺


TE TJERA SPECIFIKIME TEKNIKE
Certifikata CEKa                        
Certifikata ISO 14001Ka                        
Certifikata ISO 9001-2018Ka                       
Aprovimi i Ministrit të ShëndetësisëKa                       
Licenca e ProdhimitKa                       


Ju mund të kontaktoni konsulentët tanë të klientëve për të marrë removers njollë qilim edhe më shumë zbritje se çmimi që shihni këtu

Efekti i shkëlqyer në +Shaggy, Bamboo, Nepal, Viscose, Tapet Lesh dhe Tapete të tjera të specializuara.

+ Heavy Duty Stain Remover. Produkt Special.

+ Produkt i koncentruar

+ Në larjet industriale, gjysmë litër heqës njollash Di-Panzer të Epokës 111 mund të shtohet në 100 litra ujë detergjent dhe të përdoret si produkt ndihmës.

Disa lloje tepihesh mund të japin reaksione të ndryshme për shkak të dallimeve në strukturën e prejës. Prandaj, para se të përdorni produktin, bëni një provë në një pjesë të vogël të tepihut.

Përdorimi në Tepih:

  • Ngjisni lekën me ujë të ngrohtë nëse është e mundur, në mungesë të kësaj, ngjisni me ujë të ftohtë.
  • Vendosni gjysmë lugë çaji Era 111 Di-Panzer leke çıkarıcı mbi një lekë me një gjërësi prej 3 cm.
  • Presni rreth një minute dhe pastaj përdorni një furçë të vogël për të fërkuar lekën.
  • Kur leka largohet, lajini zonën e lekës.
  • Në larjet industriale, Era 111 Di-Panzer mund të përdoret si një produkt shtesë duke shtuar gjysmë litër në 100 litra ujë me detergjent.

Përdorimi në Tekstile të Tjerë:

  • Lezhatë, perde, çarçaf etj., zona e lekës lëngohet, dhe pasuar nga shtimi i gjysmë lugë çaji Era 111 Di-Panzer në një lekë me një gjërësi prej 3 cm, përdorni një furçë ose çitet për të hequr lekën.
  • Pastaj bëhet shpëlarja.

ERA 111 Dİ-PANZER

ÇAJ QUMËSHT KOS
RUZH BLERTË ÇOKOLLATË
BOJË PËR KËMBË BOJË PËR THONJ PENË E PLOTËSUESHME
TUS PLEHRË PISHË
RËRË NJOLLË TË VERDHË KAFAJE
SALCË SOS KETCHUP
BOJË LATEKSI NË UJË VBESA LEKË ME ILAÇ
YNDYRRA E NGURTË E TREMË YNDYRRA E DJEGUR (SPRITE)
Ne përdorim cookies dhe teknologji të tjera të ngjashme për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit dhe funksionalitetin e faqes sonë.Politika e privatësisëPolitika e Privatësisë.