Nasıl yardımcı olabiliriz?
Menu
SEPETİNİZ

Rreth Nesh

HAKKIMIZDA

SABUNCUOĞLU KİMYA ANONİM ŞİRKETİ

Prodhimi ndodhet në zonën e Organizatës së Industrisë së Organizuar të İzmir ITOB, kompania jonë SABUNCUOĞLU KİMYA A.Ş. është një organizatë me orientim kërkim-shkencor që po zhvillon hulumtime të reja në fushën e prodhimit të produkteve për pastrim dhe kozmetikë, si dhe në fushën e kimive performante. Kompania jonë gjithashtu prodhon produkte të veçanta për fusha dhe sektore të caktuara, duke u përpjekur të prodhojë produkte me performancë të lartë, miqësore ndaj mjedisit, me bazë materiale të rinovueshme dhe biodegradueshme.

Ne po bëjmë hulumtime AR-GE për të prodhuar lëndë të para vendore për të zvogëluar importin e varur nga jashtë për vendin tonë.Kompania jonë, e cila ofron produkte të koncentruara, produkte me performancë të lartë për klientë të caktuar, vepron me parimin e menaxhimit të cilësisë totale dhe R&D të vazhdueshme në të gjitha mundësitë e saj, dhe me filozofinë e prodhimit për të bërë më të mirën nga ata që munden. Ne zhvillojmë proceset e prodhimit të produkteve të zhvilluara nga kompania jonë dhe formulat e bazuara në lëndë të para natyrore dhe të rinovueshme në laboratorët e kompanisë sonë.

Ne dëshirojmë të falënderojmë mbi 19,000 përdoruesit tanë që punojnë me ne me një shkallë kënaqësie prej 99% për zgjedhjen e produkteve tona.


Ne përdorim cookies dhe teknologji të tjera të ngjashme për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit dhe funksionalitetin e faqes sonë.Politika e privatësisëPolitika e Privatësisë.