Nasıl yardımcı olabiliriz?
Menu
SEPETİNİZ

Politika e Privatësisë

Data e Përditësimit të Fundit: [Data]
Sabuncuoğlu Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş. pasqyron angazhimin e saj për të mbrojtur privatësinë e klientit. Kjo politikë e privatësisë shpjegon se si mblidhen, përdoren, ndahen dhe mbrohen të dhënat personale. Kjo politikë, Sabuncuoğlu Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş. Ai zbatohet për faqet e internetit, produktet dhe shërbimet e ofruara nga.

1. Mbledhja dhe përdorimi i të dhënave personale

Sabuncuoğlu Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş. mund të mbledhë dhe përdorë të dhëna personale për qëllimet e mëposhtme:

Prezantimi dhe menaxhimi i produkteve dhe shërbimeve tona

Ofrimi i shërbimit ndaj klientit

Kryerja e aktiviteteve të marketingut dhe promovimit

Kryen analiza statistikore

Pajtohuni me kërkesat ligjore

2. Ndarja e të dhënave personale

Të dhënat tuaja personale mund të ndahen me kërkesa ligjore dhe bashkëpunim të kufizuar me palët e treta. Sabuncuoğlu Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş. nuk do të ndajë të dhënat tuaja personale në asnjë mënyrë pa leje.

3. Mbrojtja e të dhënave personale

Sabuncuoğlu Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş. merr masat e duhura teknike dhe organizative për të garantuar sigurinë e të dhënave tuaja personale. Ne zbatojmë masat e nevojshme të sigurisë për të mbrojtur të dhënat tuaja nga aksesi, modifikimi ose zbulimi i paautorizuar.

4.Biskota (Cookies)

Faqet tona mund të përdorë teknologji ndjekëse si biskota. Biskotat përdoren për të përmirësuar përvojën e përdoruesit dhe bërë faqen më efikase. Mund të menaxhoni preferencat tuaja, duke pranuar ose refuzuar biskotat, përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj.

5.Pronari i të Dhënave ka të Drejta

Në lidhje me përpunimin e të dhënave personale, ju i keni këto të drejta:

Drejta për të hyrë në të dhënat personale të juaja

Drejta për të korrigjuar të dhënat personale

Drejta për të fshirë të dhënat personale

Drejta për të kufizuar përpunimin e të dhënave personale

Drejta për të transferuar të dhënat personale

Drejta për të kundërshtuar përpunimin e të dhënave personale

Për të përdorur këto të drejta ose nëse keni ndonjë pyetje ose kërkesë në lidhje me të dhënat tuaja personale, ju lutemi të kontaktoni Sabuncuoğlu Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş.

6.Ndryshimet dhe Përditësimet

Kjo Politikë e Privatësisë mund të përditësohet në përputhje me detyrimet ligjore dhe ndryshimet në mënyrën tonë të punës. Në rast ndonjë përditësimi, do t'ju njoftojmë.

Ju pranoni Politikën e Privatësisë të Sabuncuoğlu Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş. pasi ta keni lexuar dhe kuptuar.

Ne përdorim cookies dhe teknologji të tjera të ngjashme për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit dhe funksionalitetin e faqes sonë.Politika e privatësisëPolitika e Privatësisë.