Nasıl yardımcı olabiliriz?
Menu
SEPETİNİZ

Heqësit E Njollave Të Qilimave

Era 111 Di-Panzer Mbartës I Njollave Të Rënda 20 Lt Era 111 Di-Panzer Mbartës I Njollave Të Rënda 20 Lt
Bestsellerët
Model: DIPANZER20LT
Ju mund të kontaktoni konsulentët tanë të klientëve për të marrë removers njollë qilim edhe më shumë zbritje se çmimi që shihni këtuEfekti i shkëlqyer në +Shaggy, Bamboo, Nepal, Viscose, Tapet Lesh dhe Tapete të tjera të specializuara.+ Heavy Duty Stain Remover. Produkt Special.+ Produkt i koncentru..
2.484,00 ₺
Vergiler Hariç:2.070,00 ₺
Model: ATYPEEFFECT20LT
Ju mund të kontaktoni konsulentët tanë të klientëve për të marrë removers njollë qilim edhe më shumë zbritje se çmimi që shihni këtu+ Efekti i shkëlqyeshëm në më shumë se 100 njolla dhe mbetje vaji. + Heavy Duty Oil, Stain, Dirt Remover+ Produkt i koncentruar+ Detergjent përdoret duke shtuar sa..
1.344,00 ₺
Vergiler Hariç:1.120,00 ₺
Era 111 A Type Plus Mbartës I Njollave Të Rënda 20 Lt Era 111 A Type Plus Mbartës I Njollave Të Rënda 20 Lt
Bestsellerët
Model: ATYPE20LT
Ju mund të kontaktoni konsulentët tanë të klientëve për të marrë removers njollë qilim edhe më shumë zbritje se çmimi që shihni këtu+ Efekti i shkëlqyer në më shumë se 100 njolla dhe mbetje të shëndosha  + Heavy Duty Oil, Stain, Dirt Remover+ Produkt i koncentruar+ Detergjent përdoret duke..
2.118,00 ₺ 2.322,00 ₺
Vergiler Hariç:1.765,00 ₺
Model: ETAMAX20LT
+ Efekti i shkëlqyer në më shumë se 100 Stains dhe Oil Residues Produkt i veçantë+ Heavy Duty Oil, Stain, Dirt Remover+ Produkt i koncentruar+ Detergjent përdoret duke shtuar sasi të ulëta në ujë të përzier. Përdoret gjithashtu si një produkt ndihmës që mund të aplikohet në vend në njollat pas larje..
1.602,00 ₺
Vergiler Hariç:1.335,00 ₺
Model: OKSIJEN20LT
+ Molekulë Aktive Oksigjenit+ Heavy Duty Stain Remover+ Mund të aplikohet në vend në njollat pas larjes, ose në rastet kur nuk përdoret një furçë e fortë, mund të përdoret duke shtuar 1/100 në ujë të përzier detergjent. ..
1.458,00 ₺
Vergiler Hariç:1.215,00 ₺
Era 111 Spektrum Njollë Tretës 20 Lt Era 111 Spektrum Njollë Tretës 20 Lt
Bestsellerët
Model: SPEKTRUM20LT
+ Aplikimi lokal nuk Rekomandohet sepse është Një Produkt shumë i Fuqishëm.+ Në rastet kur nuk përdoret një furçë e fortë, detergjenti i shtohet ujit të përzier në një raport prej 1/100 dhe përdoret si produkt ndihmës+ Përdoret për Pastrimin e Qepallave të Rënda Të Qilimave të Pista me Ujë Nën Presi..
1.272,00 ₺
Vergiler Hariç:1.060,00 ₺
Model: OPTKIR20LT
+ Përforcimi është Agjenti Larës.+ Përdoret si Agjent Shërues Për Të Gjitha Llojet E Papastërtive Të Qilimave dhe Tekstilit+ Mund të Përdoret gjithashtu për Blindin E Rulit dhe Larjen e Sediljeve...
1.800,00 ₺
Vergiler Hariç:1.500,00 ₺
Era 111 Zgjidhja E Degreasing 20 Lt Era 111 Zgjidhja E Degreasing 20 Lt
Bestsellerët
Model: YAGCOZUCU20LT
+ Ofron Një Zgjidhje Shumë Efektive Për Vajrat Kokëfortë Të Tharë+ Shampo lokale ose Qilim mund të shtohet në ujë të përzier në masën 1 Litër deri në 100 Litra ujë dhe gjithashtu mund të përdoret si një degreaser shtesë...
1.530,00 ₺
Vergiler Hariç:1.275,00 ₺
Gösterilen: 1 ile 8 arası, toplam: 8 (1 Sayfa)
Ne përdorim cookies dhe teknologji të tjera të ngjashme për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit dhe funksionalitetin e faqes sonë.Politika e privatësisëPolitika e Privatësisë.