Nasıl yardımcı olabiliriz?
Menu
SEPETİNİZ

Era 111 Embera 44 Parfum Qilimi 20 Lt

Era 111 Embera 44 Parfum Qilimi 20 Lt
Era 111 Embera 44 Parfum Qilimi 20 Lt
Era 111 Embera 44 Parfum Qilimi 20 Lt
Era 111 Embera 44 Parfum Qilimi 20 Lt
Era 111 Embera 44 Parfum Qilimi 20 Lt
Era 111 Embera 44 Parfum Qilimi 20 Lt
Thırrnı Për Një Zbrıtje Të Veçantë
Era 111 Embera 44 Parfum Qilimi 20 Lt
Era 111 Embera 44 Parfum Qilimi 20 Lt
Era 111 Embera 44 Parfum Qilimi 20 Lt
Era 111 Embera 44 Parfum Qilimi 20 Lt
Era 111 Embera 44 Parfum Qilimi 20 Lt
Era 111 Embera 44 Parfum Qilimi 20 Lt
Era 111 Embera 44 Parfum Qilimi 20 Lt
Karakterıstıkat Që E Bëjnë Atë Të Përsosur
Dallimet Që Bien Në Sy Esencë e pastër me bazë vaji. Me fusnota të larta. Përgjithmonë aromatik. Tipar pa njolla.
Lloji I Përdorimit Industriale
Performanca Qëndrueshmëri E Lartë
Përshkrim I Veçantë EMBERA 44 : ju nuk e zgjidhni atë, ai ju tërheq me forcë dhe u thotë perceptimeve tuaja; Nëse kanë kaluar 44 vjet, nuk mund të më harroni…
Vendi I Përdorimit Ndërmarrjet Profesionale Të Larjes Së Qilimave
Vendi I Prodhimit ITOB Organize Sanayi Bolgesi / Izmir / Turkey
3.300,00 ₺
Vergiler Hariç: 2.750,00 ₺

Mevcut Seçenekler:


TE TJERA SPECIFIKIME TEKNIKE
Certifikata CEKa                        
Certifikata ISO 14001Ka                        
Certifikata ISO 9001-2018Ka                       
Aprovimi i Ministrit të ShëndetësisëKa                       
Licenca e ProdhimitKa                       


Parfum qilimi këtu paratë më të ulëta sesa çmimi i parë mund të blejë me këshilltarët tanë të klientit.

+ Me nota të larta.

+ Aromë e qëndrueshme.

+ Nuk lë gjurmë.

Embera 44: Ju nuk e zgjidhni atë, ajo ju merr me dhunë dhe ju thotë ndjenjave tuaja; 44 vjet edhe pse koha kalon, nuk mund të më harroni.

  • Përdoret për aromatizimin e tepihes, perdes, rrobave dhe çdo ambienti tjetër.
  • Përdoret duke e shpërndarë në vendin ku do të aplikohet, duke përdorur metoden e fiksimit.
Ne përdorim cookies dhe teknologji të tjera të ngjashme për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit dhe funksionalitetin e faqes sonë.Politika e privatësisëPolitika e Privatësisë.