Nasıl yardımcı olabiliriz?
Menu
SEPETİNİZ

Era 111 Multi Ekinoze Parfum Qilimi 20 Lt

Era 111 Multi Ekinoze Parfum Qilimi 20 Lt
Era 111 Multi Ekinoze Parfum Qilimi 20 Lt
Era 111 Multi Ekinoze Parfum Qilimi 20 Lt
Era 111 Multi Ekinoze Parfum Qilimi 20 Lt
Era 111 Multi Ekinoze Parfum Qilimi 20 Lt
Era 111 Multi Ekinoze Parfum Qilimi 20 Lt
Thırrnı Për Një Zbrıtje Të Veçantë
Era 111 Multi Ekinoze Parfum Qilimi 20 Lt
Era 111 Multi Ekinoze Parfum Qilimi 20 Lt
Era 111 Multi Ekinoze Parfum Qilimi 20 Lt
Era 111 Multi Ekinoze Parfum Qilimi 20 Lt
Era 111 Multi Ekinoze Parfum Qilimi 20 Lt
Era 111 Multi Ekinoze Parfum Qilimi 20 Lt
Era 111 Multi Ekinoze Parfum Qilimi 20 Lt
Karakterıstıkat Që E Bëjnë Atë Të Përsosur
Dallimet Që Bien Në Sy Esenca e pastër e bazuar në vaj. Prodhimi i bazuar në etanol. Fusnotë e lartë. Me aromë të përhershme. Karakteristikë pa njolla.
Lloji I Përdorimit Industriale
Performanca Qëndrueshmëri E Lartë
Përshkrim I Veçantë Lule të Bardha Dhe Shënime Ujore Soothe Relaxing Effect Dhe Stres Në Këtë Thelb. Në metodën e trajtimit natyror të quajtur Aromatherapy, vajrat bimore aromatike të këndshme që janë të mira për shpirtin përdoren. Kombinon shënime me lule dhe shënime me dru në notat më të larta të saj.
Vendi I Përdorimit Ndërmarrjet profesionale Të Larjes Së Qilimave
Vendi I Prodhimit ITOB Organize Sanayi Bolgesi / Izmir / Turkey
3.402,00 ₺
Vergiler Hariç: 2.835,00 ₺

Mevcut Seçenekler:


TE TJERA SPECIFIKIME TEKNIKE
Certifikata CEKa                        
Certifikata ISO 14001Ka                        
Certifikata ISO 9001-2018Ka                       
Aprovimi i Ministrit të ShëndetësisëKa                       
Licenca e ProdhimitKa                       


Ju mund të kontaktoni konsulentët tanë të klientëve për të blerë parfume qilimash me një zbritje të mëtejshme sesa çmimi që shihni këtu

+ Fusnota e lartë.

+ Përherë aromatik.

+Nuk lë njolla.

LULE E EGËR ECHINOSIS: E dini, në kohën tuaj më të trazuar, ju e quani personin tuaj më të afërt... Kjo është ajo që është të ndjesh Multi Equinosis...


  • Përdoret për tepih, perde, rroba dhe aromatizim në çdo mjedis.
  • Përdoret duke shpërndarë në vendin ku do të aplikohet.
Ne përdorim cookies dhe teknologji të tjera të ngjashme për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit dhe funksionalitetin e faqes sonë.Politika e privatësisëPolitika e Privatësisë.