Nasıl yardımcı olabiliriz?
Menu
SEPETİNİZ

Era 111 Embera 44 Parfum Qilimi 5 Lt

Era 111 Embera 44 Parfum Qilimi 5 Lt
Era 111 Embera 44 Parfum Qilimi 5 Lt
Era 111 Embera 44 Parfum Qilimi 5 Lt
Produkt I Rı
Era 111 Embera 44 Parfum Qilimi 5 Lt
Era 111 Embera 44 Parfum Qilimi 5 Lt
Era 111 Embera 44 Parfum Qilimi 5 Lt
Era 111 Embera 44 Parfum Qilimi 5 Lt
Karakterıstıkat Që E Bëjnë Atë Të Përsosur
Dallimet Që Bien Në Sy Esencë e pastër me bazë vaji. Me fusnota të larta. Përgjithmonë aromatik. Tipar pa njolla.
Lloji I Përdorimit Industriale
Performanca Qëndrueshmëri E Lartë
Përshkrim I Veçantë EMBERA 44 : ju nuk e zgjidhni atë, ai ju tërheq me forcë dhe u thotë perceptimeve tuaja; Nëse kanë kaluar 44 vjet, nuk mund të më harroni…
Vendi I Përdorimit Ndërmarrjet Profesionale Të Larjes Së Qilimave
Vendi I Prodhimit ITOB Organize Sanayi Bolgesi / Izmir / Turkey
3.300,00 ₺
Vergiler Hariç: 2.750,00 ₺

Mevcut Seçenekler:


TE TJERA SPECIFIKIME TEKNIKE
Certifikata CEKa                        
Certifikata ISO 14001Ka                        
Certifikata ISO 9001-2018Ka                       
Aprovimi i Ministrit të ShëndetësisëKa                       
Licenca e ProdhimitKa                       


Parfum qilimi këtu paratë më të ulëta sesa çmimi i parë mund të blejë me këshilltarët tanë të klientit.

+ Me nota të larta.

+ Aromë e qëndrueshme.

+ Nuk lë gjurmë.

Embera 44: Ju nuk e zgjidhni atë, ajo ju merr me dhunë dhe ju thotë ndjenjave tuaja; 44 vjet edhe pse koha kalon, nuk mund të më harroni.

Ne përdorim cookies dhe teknologji të tjera të ngjashme për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit dhe funksionalitetin e faqes sonë.Politika e privatësisëPolitika e Privatësisë.