Nasıl yardımcı olabiliriz?
Menu
SEPETİNİZ

Era 111 A Type Plus Mbartës I Njollave Të Rënda 20 Lt

Era 111 A Type Plus Mbartës I Njollave Të Rënda 20 Lt
Era 111 A Type Plus Mbartës I Njollave Të Rënda 20 Lt
Era 111 A Type Plus Mbartës I Njollave Të Rënda 20 Lt
Era 111 A Type Plus Mbartës I Njollave Të Rënda 20 Lt
Era 111 A Type Plus Mbartës I Njollave Të Rënda 20 Lt
Era 111 A Type Plus Mbartës I Njollave Të Rënda 20 Lt
Bestsellerët
Era 111 A Type Plus Mbartës I Njollave Të Rënda 20 Lt
Era 111 A Type Plus Mbartës I Njollave Të Rënda 20 Lt
Era 111 A Type Plus Mbartës I Njollave Të Rënda 20 Lt
Era 111 A Type Plus Mbartës I Njollave Të Rënda 20 Lt
Era 111 A Type Plus Mbartës I Njollave Të Rënda 20 Lt
Era 111 A Type Plus Mbartës I Njollave Të Rënda 20 Lt
Era 111 A Type Plus Mbartës I Njollave Të Rënda 20 Lt
Karakterıstıkat Që E Bëjnë Atë Të Përsosur
Dallimet Që Bien Në Sy Efekt i Shkëlqyeshëm Në Më Shumë Se 100 Stains Dhe Fat Mbetje
Lloji I Përdorimit Industriale
Performanca Qëndrueshmëri E Lartë
Vendi I Përdorimit Ndërmarrjet Profesionale Të Larjes Së Qilimave
Vendi I Prodhimit ITOB Organize Sanayi Bolgesi / Izmir / Turkey
Gün
Saat
Dakika
Saniye
2.118,00 ₺
2.322,00 ₺
Vergiler Hariç: 1.765,00 ₺


TE TJERA SPECIFIKIME TEKNIKE
Certifikata CEKa                        
Certifikata ISO 14001Ka                        
Certifikata ISO 9001-2018Ka                       
Aprovimi i Ministrit të ShëndetësisëKa                       
Licenca e ProdhimitKa                       


Ju mund të kontaktoni konsulentët tanë të klientëve për të marrë removers njollë qilim edhe më shumë zbritje se çmimi që shihni këtu

+ Efekti i shkëlqyer në më shumë se 100 njolla dhe mbetje të shëndosha  

+ Heavy Duty Oil, Stain, Dirt Remover

+ Produkt i koncentruar

+ Detergjent përdoret duke shtuar sasi të ulëta në ujë të përzier. Përdoret gjithashtu si një produkt ndihmës që mund të aplikohet në vend në njollat pas larjes.


"A Type Plus" një produkt shumë i fuqishëm është. Disa lloje tapetesh mund të japin reaksione të ndryshme për shkak të dallimeve në strukturën e prejës. Prandaj, para se ta përdorni produktin, bëni një provë në një pjesë të vogël të tapetit.

Përdorimi në Tepih:

  • Përdoret si një produkt i përgjithshëm për pastrim dhe heqjen e lekëve nga çdo lloj tepi dhe tekstili.
  • Pas larjes, mund të aplikohet lokalisht mbi lekët e tepihut duke përdorur një sprei, ose mund të përdoret si një produkt shtesë duke shtuar 1/100 në ujë me detergjent.

Përdorimi në Lavatriçe:

  • Vendosni detergjentin në mbushjen e lavatriçes dhe nisni makinën.
  • Kur lavatriça fillon të marrë ujë, shtoni 100 ml (2 filxhanë) "Era 111 Heqësit E Njollave" në mbushjen e detergjentit.
  • Për lekë të vështira dhe të thata: Shtoni 2 ml (1 lugë çaji) "A Type Plus Heqësit E Njollave" mbi lekën dhe prisni disa minuta. (Mos lejoni që të thahet mbi sipërfaqen e rrobës.)

ERA 111 A TYPE PLUS

KAFE PASTE DOMATE SALCË
KETCHUP
PIKTURË LATEKS ME BAZË UJI VJELL
MJEKËSI VAJ I DENDUR I PAPËRPUNUAR
VAJ I DJEGUR (SPLASH)
GJITHASHTU: ËSHTË SHUMË EFEKTIVE NË MË SHUMË SE 100 NJOLLA.

Ne përdorim cookies dhe teknologji të tjera të ngjashme për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit dhe funksionalitetin e faqes sonë.Politika e privatësisëPolitika e Privatësisë.