Nasıl yardımcı olabiliriz?
Menu
SEPETİNİZ

Era 111 Laundry (Blanket-Quilt) Detergjent

Era 111 Laundry (Blanket-Quilt) Detergjent
Era 111 Laundry (Blanket-Quilt) Detergjent
Era 111 Laundry (Blanket-Quilt) Detergjent
Era 111 Laundry (Blanket-Quilt) Detergjent
Era 111 Laundry (Blanket-Quilt) Detergjent
Era 111 Laundry (Blanket-Quilt) Detergjent
Era 111 Laundry (Blanket-Quilt) Detergjent
Era 111 Laundry (Blanket-Quilt) Detergjent
Era 111 Laundry (Blanket-Quilt) Detergjent
Era 111 Laundry (Blanket-Quilt) Detergjent
Era 111 Laundry (Blanket-Quilt) Detergjent
Era 111 Laundry (Blanket-Quilt) Detergjent
Era 111 Laundry (Blanket-Quilt) Detergjent
Karakterıstıkat Që E Bëjnë Atë Të Përsosur
Dallimet Që Bien Në Sy Përdoret për të larë të gjitha rrobat, batanijet dhe jorganët në lavatriçe industriale dhe shtëpiake.
Lloji I Përdorimit Industriale
Performanca Ndikim i Lartë
Vendi I Përdorimit Bizneset e Pastrimit Profesional
Vendi I Prodhimit ITOB Organize Sanayi Bolgesi / Izmir / Turkey
2.298,00 ₺
Vergiler Hariç: 1.915,00 ₺


TE TJERA SPECIFIKIME TEKNIKE
Certifikata CEKa                        
Certifikata ISO 14001Ka                        
Certifikata ISO 9001-2018Ka                       
Aprovimi i Ministrit të ShëndetësisëKa                       
Licenca e ProdhimitKa                       


Përdoret për të larë të gjitha rrobat, batanijet dhe jorganët në lavatriçe industriale dhe shtëpiake

+ Përdoret duke shtuar në 25 litra ujë një filxhan.

+ Në lavatriça: Për 5 kg rrobash, shtoni 100 ml (2 filxhanë) Detergjent për Çamaşır (Battaniye-Yorgan) në mbushjen e detergjentit të lavatriçes.

Ne përdorim cookies dhe teknologji të tjera të ngjashme për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit dhe funksionalitetin e faqes sonë.Politika e privatësisëPolitika e Privatësisë.