Nasıl yardımcı olabiliriz?
Menu
SEPETİNİZ

Era 111 Etamax Mbartës I Njollave Të Rënda 20 Lt

Era 111 Etamax Mbartës I Njollave Të Rënda 20 Lt
Era 111 Etamax Mbartës I Njollave Të Rënda 20 Lt
Era 111 Etamax Mbartës I Njollave Të Rënda 20 Lt
Era 111 Etamax Mbartës I Njollave Të Rënda 20 Lt
Era 111 Etamax Mbartës I Njollave Të Rënda 20 Lt
Era 111 Etamax Mbartës I Njollave Të Rënda 20 Lt
Era 111 Etamax Mbartës I Njollave Të Rënda 20 Lt
Era 111 Etamax Mbartës I Njollave Të Rënda 20 Lt
Era 111 Etamax Mbartës I Njollave Të Rënda 20 Lt
Era 111 Etamax Mbartës I Njollave Të Rënda 20 Lt
Era 111 Etamax Mbartës I Njollave Të Rënda 20 Lt
Era 111 Etamax Mbartës I Njollave Të Rënda 20 Lt
Era 111 Etamax Mbartës I Njollave Të Rënda 20 Lt
Karakterıstıkat Që E Bëjnë Atë Të Përsosur
Dallimet Që Bien Në Sy Dezinfektimi është efektiv.
Lloji I Përdorimit Industriale
Performanca Qëndrueshmëri E Lartë
Vendi I Përdorimit Ndërmarrjet Profesionale Të Larjes Së Qilimave
Vendi I Prodhimit ITOB Organize Sanayi Bolgesi / Izmir / Turkey
1.602,00 ₺
Vergiler Hariç: 1.335,00 ₺


TE TJERA SPECIFIKIME TEKNIKE
Certifikata CEKa                        
Certifikata ISO 14001Ka                        
Certifikata ISO 9001-2018Ka                       
Aprovimi i Ministrit të ShëndetësisëKa                       
Licenca e ProdhimitKa                       


+ Efekti i shkëlqyer në më shumë se 100 Stains dhe Oil Residues Produkt i veçantë

+ Heavy Duty Oil, Stain, Dirt Remover

+ Produkt i koncentruar

+ Detergjent përdoret duke shtuar sasi të ulëta në ujë të përzier. Përdoret gjithashtu si një produkt ndihmës që mund të aplikohet në vend në njollat pas larjes.

Etamax është një produkt shumë i fuqishëm. Disa lloje të tepihave mund të japin reaksione të ndryshme për shkak të dallimeve në strukturën e fijeve. Prandaj, para se të përdorni produktin në aplikime lokale, bëni një provë në një pjesë të vogël të tepihit.

  • Përdoret për pastrimin e lëkurëve dhe tekstilit të çdo lloji, duke u përdorur si një substancë për heqjen e njollave dhe për të ndihmuar në larjen.
  • Pas larjes, mund të aplikohet lokalisht me shpërthimin e njollave të tepihit me ndihmën e një spreji, gjithashtu mund të përdoret edhe si një substancë e përmirësimit duke shtuar 1/100 e një shumëzimi me ujë të perzier me detergent.

ERA 111 ETAMAX

ÇAJ QUMËSHT YOGURT
RUZH BALÇIK ÇIKOLATË
BOJË PËR KËMBË LAK NË KËMBË (OJE) PENË E PAJISJES
TUS LAKORE URINË
RËRË NJOLLË TË VERMELLOJTË
Ne përdorim cookies dhe teknologji të tjera të ngjashme për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit dhe funksionalitetin e faqes sonë.Politika e privatësisëPolitika e Privatësisë.