Nasıl yardımcı olabiliriz?
Menu
SEPETİNİZ

Era 111 A Type Effect Mbartës I Njollave Të Rënda 20 Lt

Era 111 A Type Effect Mbartës I Njollave Të Rënda 20 Lt
Era 111 A Type Effect Mbartës I Njollave Të Rënda 20 Lt
Era 111 A Type Effect Mbartës I Njollave Të Rënda 20 Lt
Era 111 A Type Effect Mbartës I Njollave Të Rënda 20 Lt
Era 111 A Type Effect Mbartës I Njollave Të Rënda 20 Lt
Era 111 A Type Effect Mbartës I Njollave Të Rënda 20 Lt
Era 111 A Type Effect Mbartës I Njollave Të Rënda 20 Lt
Era 111 A Type Effect Mbartës I Njollave Të Rënda 20 Lt
Era 111 A Type Effect Mbartës I Njollave Të Rënda 20 Lt
Era 111 A Type Effect Mbartës I Njollave Të Rënda 20 Lt
Era 111 A Type Effect Mbartës I Njollave Të Rënda 20 Lt
Era 111 A Type Effect Mbartës I Njollave Të Rënda 20 Lt
Era 111 A Type Effect Mbartës I Njollave Të Rënda 20 Lt
Karakterıstıkat Që E Bëjnë Atë Të Përsosur
Dallimet Që Bien Në Sy Efekt i Shkëlqyeshëm Në Më Shumë Se 100 Stains Dhe Fat Mbetje
Lloji I Përdorimit Industriale
Performanca Qëndrueshmëri E Lartë
Vendi I Përdorimit Ndërmarrjet profesionale Të Larjes Së Qilimave
Vendi I Prodhimit ITOB Organize Sanayi Bolgesi / Izmir / Turkey
1.344,00 ₺
Vergiler Hariç: 1.120,00 ₺


TE TJERA SPECIFIKIME TEKNIKE
Certifikata CEKa                        
Certifikata ISO 14001Ka                        
Certifikata ISO 9001-2018Ka                       
Aprovimi i Ministrit të ShëndetësisëKa                       
Licenca e ProdhimitKa                       


Ju mund të kontaktoni konsulentët tanë të klientëve për të marrë removers njollë qilim edhe më shumë zbritje se çmimi që shihni këtu


+ Efekti i shkëlqyeshëm në më shumë se 100 njolla dhe mbetje vaji. 

+ Heavy Duty Oil, Stain, Dirt Remover

+ Produkt i koncentruar

+ Detergjent përdoret duke shtuar sasi të ulëta në ujë të përzier. Përdoret gjithashtu si një produkt ndihmës që mund të aplikohet në vend në njollat pas larjes

A Type Effect Mbartës I Njollave një produkt shumë i fuqishëm. Disa lloje të qilimave mund të jenë të ndryshme në strukturën e fijes, kështu që mund të japin reaksione të ndryshme. Prandaj, para se të përdorni produktin, bëni një provë në një pjesë të vogël të qilimit.

Përdorimi në Qilim:

  • Përdoret për pastrimin e lëkurave dhe tekstilit të çdo lloji për të hequr njollat dhe si një substancë ndihmëse për larjen.
  • Pas larjes, mund të aplikohet lokalisht duke fikur njollat me ndihmën e një shpricësi, ose mund të përdoret si një produkt shtesë duke shtuar 1/100 në një përzierje uji me detergjent.

Përdorimi në Lavatriçe:

  • Vendosni detergjentin në kapsulën e lavatriçes dhe nisni lavatriçen.
  • Kur lavatriça fillon të marrë ujë, shtoni 100 ml (2 filxhanë) të A Type Effect Mbartës I Njollave.
  • Për Leket e vështira dhe të thara: Shtoni 2 ml (1 lugë çaji) të A Type Effect Mbartës I Njollave mbi lekën dhe prisni disa minuta. (Mos lejoni që të thahet mbi sipërfaqen e materialit.)

ERA 111 A TYPE EFFECT

KAFEPASTE DOMATESALCË
KETCHUP
PIKTURË LATEKS ME BAZË UJIVJELL
MJEKËSIVAJ I DENDUR I PAPËRPUNUAR
VAJ I DJEGUR (SPLASH)
GJITHASHTU: ËSHTË SHUMË EFEKTIVE NË MË SHUMË SE 100 NJOLLA
Ne përdorim cookies dhe teknologji të tjera të ngjashme për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit dhe funksionalitetin e faqes sonë.Politika e privatësisëPolitika e Privatësisë.