Nasıl yardımcı olabiliriz?
Menu
SEPETİNİZ

Era 111 Komponenti I Performancës 20 Lt

Era 111 Komponenti I Performancës 20 Lt
Era 111 Komponenti I Performancës 20 Lt
Era 111 Komponenti I Performancës 20 Lt
Era 111 Komponenti I Performancës 20 Lt
Era 111 Komponenti I Performancës 20 Lt
Era 111 Komponenti I Performancës 20 Lt
Era 111 Komponenti I Performancës 20 Lt
Era 111 Komponenti I Performancës 20 Lt
Era 111 Komponenti I Performancës 20 Lt
Era 111 Komponenti I Performancës 20 Lt
Era 111 Komponenti I Performancës 20 Lt
Era 111 Komponenti I Performancës 20 Lt
Era 111 Komponenti I Performancës 20 Lt
Karakterıstıkat Që E Bëjnë Atë Të Përsosur
Dallimet Që Bien Në Sy Shamponit në Ujërat e Forta (Shkumës) dhe Për të Përmirësuar Performancën E Shamponit
Lloji I Përdorimit Industriale
Performanca Niveli I Testuar - I Avancuar
Përshkrim I Veçantë Rrit Përqindjen E Shkëlqimit Të Qilimave Në Aplikimet E Larjes Së Qilimave
Vendi I Përdorimit Ndërmarrjet Profesionale Të Larjes Së Qilimave
Vendi I Prodhimit ITOB Organize Sanayi Bolgesi / Izmir / Turkey
1.278,00 ₺
Vergiler Hariç: 1.065,00 ₺


TE TJERA SPECIFIKIME TEKNIKE
Certifikata CEKa                        
Certifikata ISO 14001Ka                        
Certifikata ISO 9001-2018Ka                       
Aprovimi i Ministrit të ShëndetësisëKa                       
Licenca e ProdhimitKa                       


+ Shtë Një Produkt Inovativ i Krijuar për të Zvogëluar Sasinë e Shamponit në Ujërat e Forta (Shkumës) dhe Për të Përmirësuar Performancën e Shamponit.

+ Rrit Përqindjen e Shkëlqimit Të Qilimave në Aplikimet e Larjes së Qilimave.

+ Era 111 ka një formulim që do të funksionojë së bashku me Shamponët E Qilimave. Nuk rekomandohet për përdorim me produkte të tjera.

+ Ka stabilitet të shkëlqyeshëm në të gjitha llojet e ujit të fortë (gëlqeror).

Uji i përzier me Era 111 Shampo Qilimash, para se të shtohet shamponi, shtohet Era 111 Komponenti I Performancës në një shumë prej gjysma litrit për çdo 100 litra ujë dhe pastaj përzierja bëhet. Pastaj, shtohet shamponi dhe përzierja përfundon.

Ne përdorim cookies dhe teknologji të tjera të ngjashme për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit dhe funksionalitetin e faqes sonë.Politika e privatësisëPolitika e Privatësisë.